Rehabilitácia deti

Včasná diagnostikaa fyzioterapia sú prevenciou vzniku bolestí a nesprávnych pohybových stereotypov. Venujeme sa deťom a mládeži od 6 rokov.

Rehabilitácie  zamerané na stimuláciu motorického
a kognitívneho vývoja detí

Naším cieľom je pomôcť deťom dosiahnuť svoj plný potenciál a vylepšiť ich funkčnú nezávislosť a kvalitu života.

Pediatrická rehabilitácia je zameraná na poskytovanie vysoko kvalitnej starostlivosti a terapeutických služieb deťom vo veku od 6 rokov, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť a podporu pri zvládaní rôznych zdravotných problémov. Naším cieľom je pomôcť deťom dosiahnuť svoj plný potenciál a vylepšiť ich funkčnú nezávislosť a kvalitu života.

Naši skúsení fyzioterapeuti sa zameriavajú na rôzne oblasti rehabilitácie detí, vrátane ortopedických, neurologických, respiračných a športových zranení. Používame moderné a prispôsobené metódy terapie, ktoré sú založené na najnovších vedeckých dôkazoch a zohľadňujú individuálne potreby každého dieťaťa. Naši terapeuti sú odborníci v rôznych technikách a metódach, vrátane manuálnej terapie, cvičení na zlepšenie svalovej sily a flexibility, neurovývojovej terapie a iných terapeutických prístupov.

Rozumieme, že rehabilitácia detí vyžaduje citlivý prístup a individuálny prístup, a preto sa snažíme vytvárať priateľské a podporné prostredie pre deti a ich rodiny. Naše rehabilitačné sedenia sú plné hravých a zábavných aktivít, ktoré sú zamerané na stimuláciu motorického, senzorického a kognitívneho vývoja detí.

Snažíme sa spolupracovať s rodinami, aby sme im poskytli nástroje a stratégie, ktoré im umožnia podporovať rehabilitáciu svojho dieťaťa aj doma.

Naša rehabilitácia je vhodná pre deti s rôznymi diagnózami, vrátane skoliózy, svalových ochorení, detských zranení a mnohých ďalších. Naše služby sú prístupné pre deti s rôznymi úrovňami schopností a zručností, a snažíme sa prispôsobiť terapiu potrebám každého jednotlivého dieťaťa.

Kontaktujte nás

V prípade záujmu o diagnostické vyšetrenie vášho pohybového aparátu nás môžete kontaktovať telefonicky, cez Whatsapp, SMS, alebo online.

OBJEDNAJTE
SA TELEFONICKY

OBJEDNAJTE
SA ONLINE

V prípade ďaľších otázok nás neváhajte kontaktovať

    Súhlasím so spracovaním osobných údajov pre umožnenie komunikácie medzi dopytujúcim a MBREHAB.sk.

    Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA a platia pre ňu Zásady ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky spoločnosti Google.