Fyzio pohotovosť

Seknutie v chrbte, akútne lubago, akútne bolesti pohybového aparátu a mnohé ďalšie diagnózy.
Mimo ordinačných hodín za príplatok.

Rýchla a efektívna pomoc s bolesťami pohybového aparátu

Vítajte na našej stránke súkromnej fyzioterapie! Radi by sme Vám predstavili našu novú službu – fyzio pohotovosť.

Fyzio pohotovosť je služba, ktorú sme zaviedli pre našich klientov, ktorí potrebujú rýchlu a efektívnu pomoc s bolesťami, zraneniami alebo problémami s pohybovým aparátom. Sme k dispozícii aj mimo pracovných hodín, počas víkendov a sviatkov, aby sme Vám mohli poskytnúť okamžitú pomoc v prípade potreby.

Fyzio pohotovosť je určená pre klientov, ktorí majú naliehavý problém a nemôžu čakať na bežnú termínovanú návštevu. Stačí nám zavolať a my sa Vám snažíme čo najskôr zabezpečiť termín návštevy. Ak je to nutné, môžeme Vám poskytnúť aj odbornú pomoc na Vašom pracovisku alebo doma.

Sme odborníci v oblasti rehabilitácie, prevencie a starostlivosti o pohybový aparát a naše ciele sú zamerané na rýchle zlepšenie stavu klientov.

Cena fyzio pohotovosti závisí od druhu a rozsahu poskytovanej služby, ale naši klienti môžu byť istí, že dostanú kvalitnú odbornú starostlivosť za spravodlivú cenu.

Veríme, že táto služba bude prínosom pre našich klientov a pomôže im zlepšiť kvalitu ich života. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete našu pomoc, neváhajte nás kontaktovať a radi Vám pomôžeme.

Kontaktujte nás

V prípade záujmu o diagnostické vyšetrenie vášho pohybového aparátu nás môžete kontaktovať telefonicky, cez Whatsapp, SMS, alebo online.

OBJEDNAJTE
SA TELEFONICKY

OBJEDNAJTE
SA ONLINE

V prípade ďaľších otázok nás neváhajte kontaktovať

    Súhlasím so spracovaním osobných údajov pre umožnenie komunikácie medzi dopytujúcim a MBREHAB.sk.

    Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA a platia pre ňu Zásady ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky spoločnosti Google.