Neuro rehabilitácia

Najčastejšie diagnózy patria stavy po NCMP, Parkinsonova choroba, tŕpnutie nôh, rúk, prstov, parestézia, radikulopatia, radikulárny syndróm a ďalšie

Neurorehabilitácia je zameraná na obnovu funkcií nervového systému

Vítame Vás na našej webstránke súkromnej fyzioterapie, kde Vám ponúkame široké spektrum služieb v oblasti rehabilitácie a zlepšovania zdravia. po poranení alebo ochorení.

Naša neurorehabilitácia je založená na individuálnom prístupe ku každému klientovi a jeho potrebám. Naši skúsení fyzioterapeuti používajú najmodernejšie techniky a metódy, ktoré sú zamerané na zlepšenie pohybovej koordinácie, svalového tonusu a svalovej sily, ako aj na obnovu rovnováhy a koordinácie pohybov.

Naše rehabilitačné programy sú navrhnuté tak, aby pomohli klientom zlepšiť ich kvalitu života a znížiť bolesti a nepohodlie. Naša neurorehabilitácia sa zameriava na rôzne typy neurologických ochorení, ako sú napríklad mŕtvica, traumy mozgu, Parkinsonova choroba, roztrúsená skleróza a ďalšie.

Sme vyškolení v oblasti neurorehabilitácie a máme bohaté skúsenosti v práci s klientmi s neurologickými ochoreniami.

Sú schopní poskytnúť klientom komplexné služby, ktoré zahŕňajú nielen fyzioterapiu, ale aj poradenstvo životného štýlu.

Veríme, že naša neurorehabilitácia môže pomôcť klientom zlepšiť ich zdravie a zvýšiť ich kvalitu života. Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste si radi rezervovali termín pre neurorehabilitáciu, neváhajte nás kontaktovať.

Tešíme sa na spoluprácu s Vami

Kontaktujte nás

V prípade záujmu o diagnostické vyšetrenie vášho pohybového aparátu nás môžete kontaktovať telefonicky, cez Whatsapp, SMS, alebo online.

OBJEDNAJTE
SA TELEFONICKY

OBJEDNAJTE
SA ONLINE

V prípade ďaľších otázok nás neváhajte kontaktovať

    Súhlasím so spracovaním osobných údajov pre umožnenie komunikácie medzi dopytujúcim a MBREHAB.sk.

    Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA a platia pre ňu Zásady ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky spoločnosti Google.