Fyzio masáže

Manuálne techniky, klasická masáž, športová masáž, myofasciálne techniky, manuálna lymfodrenáž, mäkké techniky

Fyzio masáž je veľmi účinný spôsob liečby rôznych fyzických problémov

Vítame Vás na našej webovej stránke, kde ponúkame kvalitnú fyzio masáž ako súčasť našej služby súkromnej rehabilitácie.

 Fyzio masáž je veľmi účinný spôsob liečby rôznych fyzických problémov, ktoré sa môžu vyskytnúť po zranení alebo v dôsledku opakujúcich sa pohybov.

Každému klientovi sa venujeme individuálne, aby sme mohli zabezpečiť najefektívnejšiu masáž v súlade s ich potrebami a cieľmi. Naša fyzio masáž pomáha zlepšovať krvný obeh, uvoľňovať svalové napätie a znižovať bolesť.

Ak hľadáte spoľahlivú metódu, ako sa zbaviť bolesti chrbta, krčnej chrbtice alebo iných fyzických problémov, naša fyzio masáž môže byť pre Vás ideálnou voľbou. Sme odborníci v oblasti fyzikálnej terapie a poskytujeme kvalitnú a efektívnu liečbu.

Pretože sme súkromná rehabilitácia, môžeme si dovoliť poskytovať individuálne prístupy k našim pacientom. Naša fyzio masáž je vždy prispôsobená potrebám jednotlivého pacienta, čo zaručuje najlepšie výsledky.

Ak hľadáte výkonnú a účinnú metódu na liečbu fyzických problémov, neváhajte nás kontaktovať a objednať sa na fyzio masáž. Naši odborníci Vám radi poskytnú podrobné informácie o našich službách a zodpovedajú Vaše otázky. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a na to, ako Vám pomôžeme dosiahnuť Vaše zdravotné ciele.

Kontaktujte nás

V prípade záujmu o diagnostické vyšetrenie vášho pohybového aparátu nás môžete kontaktovať telefonicky, cez Whatsapp, SMS, alebo online.

OBJEDNAJTE
SA TELEFONICKY

OBJEDNAJTE
SA ONLINE

V prípade ďaľších otázok nás neváhajte kontaktovať

    Súhlasím so spracovaním osobných údajov pre umožnenie komunikácie medzi dopytujúcim a MBREHAB.sk.

    Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA a platia pre ňu Zásady ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky spoločnosti Google.